Synod Robbie George


Kallistalogde Gold Rush x Synod Rock-Crystal

født 01.06.2017

Synod Robbie George 4ledet stamtavle

Farvetestet “Smokie Black”

Licens fra WPCA.dk

Vores søde og super dejlige Welsh Cob hingst skal ud og glæde en ny familie, når bedækningssæsonen 2022 er tilendebragt. Han har været her siden han var 1.5 år og er virkeligt en af de nemmeste hingste vi gennem tiden har haft at håndtere og han står på stald i det daglige med vores hopper og der er kun et enkelt hegn på folden mellem ham og hopperne – samtidig er han sød at bedække med.

Han er redet i alle 3 gangarter i vinteren 2021, men har siden haft voksepause – er MEGET COOL med trafik og vipper ikke med et øre af bussen, skramlende trailere eller lign og kan rides på tur alene – han ELSKER at være i hænder og centrum for opmærksomhed og han er nem at læsse og køre i trailer.

Han har bidraget med rigtigt dejlige afkom til vores stutteri og derfor har vi nu en god håndfuld døtre, der kan indgå i vores avl på sigt 

Han kan kastereres på køber regning, ligesom han også kan få opfrisket grund ridningen, men prisen herfor vil selvfølgelig blive afspejlet af det med +8000,-(hvad det koster os af sende ham i ridning hos Stald Diva 1 måned)

Robbie er lavet på nogle meget spændende farvekombinationer, idet hans far “Gold Rush” er palomino, mens farfar er den dun hingst Trevallion Jumping Jack Flash. Hans mor er sort, som hans selv.

Samtidig er hans blodlinjer, som at gå tilbage til stutteriets første welsh cob hingst fra medio 90érne, Gristhills Fenstar – med linjeavl på bla. Nebo Black Magic. At han så samtidig har endnu en fællesnævner med Gristhills Fenstar i en fantastisk dejligt temperament, gør jo bare at han er så super nem og sød på alle måder til både hverdag og show.

Robbie holder “ponymål” (er max 1 pony)

Debut i Showringen med 42 point, med blandt andet 9 i skridt og trav. Mountain og Moorland ForFUN 2019

Hingste og ungdyrs Champion sec D WelshShow SHD 2019

Reserve Champion bedste 2 års Mountain og Moorland Christmas Show