Walena Cilla Black

SOLGT

(Dyffryncowin Dynamite x Walena Super Model e. Caerneuadd Hywel)

F. 2015 – Sec C – ca 135 cm i stg

“Cilla” blev indkøbt som “selskab” til Brimstone Dylan og har i den forgangne periode gået i stod med ham siden 1.bedækning i foråret 2021.

Hun har ikke prøvet ret meget i sit liv – selv det at komme på stald har været en ny oplevelse for hende, men hun er generelt en sød hoppe, som tager tingene som de kommer og hun nyder at blive striglet og nusset – dog har vi en udfordring med benløft (især bagben), så vi har været nødt til at “give lidt til næsen” ved smed.

Min tid har ikke været til at gå ret meget ind i opgaven omkring hende, men hun kan det basale med at blive trukket med og jeg tror at med lidt tålmodighed og træning, er der mange ting der vil komme ret hurtigt, for som sagt er hun positivt indstillet på omgang med mennesker.

Hun fik i 2020 et sort hoppeføl i Wales og i år har hun fået et rødt hingsteføl e. Brimstone Dylan – hun blev bedækket den. 23 marts og allerede den 24 slog hun fra, så hun er nem at ifole og folingen klarede hun også super fint og hun er en super god mor, samt accepterer fint at vi er omkring føllet.

Cilla er kun til salg, idet jeg ønsker at skære ned i min bestand – som tidligere skrevet, så har jeg ikke tid nok til at gøre de ting ved/med ponyerne, som jeg synes der skulle gøres og med til tider meget lange arbejdsdage, er jeg nødt til at få omstruktureret, således at ponyholdet, kan forenes med arbejde uden den evige dårlige samvittighed.

Hun er ikke pt sat i fol igen – men kan ifoles med en af stutteriet hingste, mod en reduceret bedækningspris

PRIS for Walena Cilla Black kr. 17.000,-