Dankirkeby Athena

Pennal Dreammaker x Valhallas Kiss-Me-Kate

født. 28.05.2019

Athena stamtavle4-ledet

Suzi blev glad, begejstret og ellevild, da hun en torsdag morgen fandt denne lille skønhed i boksen hos Kate – Kate der IGEN  snød os, ved stort set ikke at have spændt yver og ingen vokspropper, så ingen af os anede hun var så tæt på at skulle fole, især da hun havde 20 dage til termin, men dejligt var det at Suzis store drøm om en hoppe ud af denne kombination lykkedes og som I kan regne ud, så er Athena en beholder 🙂

Dankirkeby Athena er efter Pennal Dreammaker og en ud af tre hoppeføl efter ham, idet han kun nåede at avle 6 afkom i alt. Pennal Dreammaker er efter Pennal Welsh Guard e. Gwenllan Brynmor og ud af den smukke sorte Gwenllan Betsan Mair, en helsøster til Gwenllan Brynmor og således med linjeavl på Gwenllan Sam, som er ud af Gwenllan Sali.

Valhallas Kiss-Me-Kate (Menai Cardi Gambler x Valhallas Victoria) er lavet på en stærk hoppelinje, avlet med linjeavl på Nebo Black Magic og Victoria har vundet alt, hvad der er værd at vinde i Dk og har gode internationale resultater på sit CV også.

Menai Cardi Gambler er måske ikke den mest kendte Menai hingst, men han er efter Menai Cosmos, som i den grad har lavet især sønner, som har klaret sig rigtigt fint under rytter, som Menai Martino, Menai Cosmopolitan og den dunfarvede Menai Cardi Llwyd, samt feks. sønnesønnen Menai Eurostar, som i 2021 vandt prestigefyldte HOYS med Adam Foster i sadlen – så der er virkeligt brugsdyr bag disse linjer.

Vi fik lov til at låne Valhallas Kiss-Me-Kate af Stutteri Valhalla 2 sæsoner og vi er super glade for resultatet