Dankirkeby Sadie

Dankirkeby Sadie 2023

Dankirkeby Sadie

Gwynfaes Matholwch x Gwenllan Sabrina

 F:10.05.2014

Sadie stamtavle4-ledet

Gwenllan Sabrina kom til Dk i 2013, med Sadie i maven og lykken var stor da hun kom til verden, for ønskede mig virkeligt et hoppeføl. Hun er født på stutteriet, men få dage efter foling, blev Sabrina sendt til Stutteri Kildegaard for bedækning, da vi ikke selv havde nogen hingst og gerne ville holde hende aktiv i avlen – på daværende tidspunkt vidste vi ikke, at der skulle gå så læge, før de vendte hjem igen. Sabrina havde meget ringe tillid til mennesker, så hun ville ikke fanges og da grimen var faldet af, var det umuligt, uden at få hele flokken ind på Stutteri Kildegaard, så vi kunne afskærme Sabrina og indfange hende med den henved 1 år gamle plag ved siden – Sabrina folede 14 dage efter de var indfanget her på stutteriet.

Sadie var derfor aldeles ikke “menneske vant” og havde lært af sin mor at være yderst sky, så arbejdet med at “omvende” hende gik igang stille og roligt, men selv idag er hun ikke den nemmeste at løfte ben på, men elsker at strigle, nusse osv.

Hendes far er Gwynfaes Matholwch, en søn af legendariske Gwynfaes Culhwch og hun er derfor meget tæt relateret til en anden af vores hopper Cwmesgair Destiny, som er ud af Gwenllan Sabrina, men har Gwynfaes Culhwch som far.

Sadie er særdeles godt gående, men vi har endnu ikke haft mod på at læsse hende i en trailer og køre hende til show – måske det kommer engang med tiden, hvem ved !!!

AFKOM :

  • 2019, DANKIRKEBY ZOE   e. Pennal Dreammaker.
  • 2022, DANKIRKEBY ZOYA e. Synod Robbie George. 
  • 2023, DANKIRKEBY ZULA e. Synod Robbie George.    

GALLERI AFKOM u.a Dankirkeby Sadie

Zula 1 mdr gammel