Solgte -og tidligere ponyer

DANKIRKEBYS DAFYDD

Brimstone Dylan x Cwmesgair Destiny e. Gwynfaes Culhwch)

“Daffy” er solgt til familien Geertsen – vi ønsker dem alt mulig held og lykke med skønne Daffy 

–oo0oo–

DANKIRKEBYS BELLE

(Caebryn Harry QC x Dankirkebys Matinique)

Belle er solgt til familien Frederiksen, Hårlev – vi ønsker dem alt mulig held og lykke med hende 

–oo0oo–

DANKIRKEBYS ANASTASIA

(Taraco Fabio x Gornoeth Fantasy e. Taybog Byron)

Solgt til Stina Banke Noer, Stutteri Spirhøj, som hendes fremtidige ride -og avlscob.- Ana er Mies førstefødte cobføl af egen avl og hun har været meget i tvivl hvorvidt hun ville sælge hende, men det er også svært at beholde det hele og da Stina, som købte D.matinique til sine piger sidste år,  rettede henvendelse til os vedr. Ana måtte Mie i tænkeboks. Ana er trods sin unge alder på 5 år yderst rolig og cool, lige det som Stina søgte til at starte op med ridningen igen efter det har været lagt på hylden nogle år. Ana kan faktisk godt “gå”, men det er yderst sjældent hun viser det, da hendes rolige sind ikke fordrer til at blæse rundt med halen i vejret og spille smart, andet end ved helt særlige lejligheder 🙂 – hun fik sit første føl i 2018 efter Pennal Dreammaker – yderst velgående og tegner til at blive en stor dreng  – vi ønsker Stina og familie alt mulig held og lykke med dejlige Anastasia.

–oo0oo–

DANKIRKEBYS MATINIQUE

MatiniqueRoskildef. 2014 – 

2019 har hun fået sit første føl efter hingsten Caebryn Harri QC og vi er yderst tilfredse.

Roskilde dyrskue 2019, var første gang Matinique entrerede en showring  og første gang hun var med i byen – hun gjorde det så fint og vi var meget tilfredse med de 22 point hun havde med hjem, med blandt andet på beskrivelsen, at hun har en særdeles god trav – ud over roset og point, havde hun været så sød og nem hele weekenden <3, lige fra vask til håndtering i og uden for ringen.

Hendes bevægelser kommer ikke fra fremmede – hendes mor Kokkedals Mademoiselle var en lille hoppe, med en KÆMPE bevægelse og knæaktion – hun blev bla. Supreme Champion i Sverige for sec C og fik guld.

Brimstone Dylan, som er far til hende er også yderst velgående og har vundet utallige Championater – han blev bla. som 19 årig kåret i 1.klasse med 9 for type og 9 for alle 3 gangarter.

MatiniqueRoskilde1

–oo0oo–

VALHALLAS KISS-ME-KATE

Kate2019

Menai Cardi Gambler x Su.Ch. Valhallas Victoria e: Su.Ch. Fronarth Victor

født 2011.

Kate var venligst udlånt af Karen Olsen og Carl Trock fra Stutteri Valhalla og er barnebarn af Valhallas Emma, som ALTID har været Malenes absolutte yngling hos Valhalla – Emma har vi haft fornøjelsen af en periode, men hun er nu returneret for at nyde sit otium hos Karen og Carl.(død efterfølgende i 2019) Kate er en af de smukke døtre efter Champion hoppen Valhallas Victoria,(ligeledes død i 2019) hvis afkom har klaret sig fantastisk godt i show regi.

Kate er en stor og betydelig hoppe, men en super bevægelse og et fantastisk temperament – Kate er solgt af Karen og Carl i november 2019 til en ny familie, hvor hun helt sikkert vil bringe megen glæde. Vi er utroligt lykkelige for de to smukke afkom hun efterlader hos os.

—oo0oo—

DANKIRKEBYS THUNDERSTRUCK

thunder

Pennal Dreammaker x Dankirkebys Anastasia

f. 2019

Thunder er solgt til familien Storkegård, som mor Rikkes fremtidige ridecob – Thunder bliver en stor dreng og vi glæder os til at følge deres rejse, da de bliver i nærområdet.

—oo0oo—

GRIBSVADS MUSIE

RebeccaMusie

Parcybedw Boy George x Gribsvads Rumba II

Musie har været her siden foråret 2012, hvor hun ankom med hingsteføllet Gribsvads Dario ved fod –  hun har avlet os nogle skønne afkom – vi har kunnet se at hun har haft det lidt svært ved de sidste to folinger af 2 store hingsteføl, så vi syntes tiden var inde til at hun skulle have lov til at nyde sit otium fra avlen og hvad er så bedre end at hun kunne få lov til at blive overdraget til Rebekka Storkegård, som elsker Musie over alt på jord og kærligheden er gengældt, så Musies fremtid ligger nu hos Rebekka, som forhåbentlig kan få nogle år med hende som ridepony <3

Musies afkom hos os:

  • Dankirkebys Griffidd
  • Dankirkebys Gabbie
  • Dankirkebys Gary Grant
  • Dankirkebys Game Over

—oo0oo—

DANKIRKEBYS GAME OVER

GameOver

Brimstone Dylan x Gribsvads Musie

f.  2019

Dankirkebys Game Over er som hans navn siger, sidste føl ud af Gribsvads Musie – han er solgt med sin mor og skal være fremtidig ridepony hos familien Storkegård, for døtrene Rebekka og Alberte – vi glæder os til at følge deres rejse sammen og håber de som familie får lige så meget glæde af Welsh ponyer, som vores har haft og stadig har.

—oo0oo—

BANDIT

Staldens mascot på 80 cm i stg kunne ikke mere – han døjede med sandpakninger og forfangenhed, så det var med tungt hjerte han blev aflivet i juni 2019 – han havde været hos Suzi i ca 10 år 🙁 Bandit

—oo0oo—

DANKIRKEBYS GARY GRANT

Brimstone Dylan x Gribsvads Musie

2018 – 2019

Gary er i maj 2019 solgt til Mille Lindberg, Faxe – vi håber hun bliver glad for denne skønne tro kopi af farmand i samme alder – mon ikke vi møder dem ude på showpladserne i ny og næ i fremtiden, vi ønsker Mille alt held og lykke med ham.

I december blev vi kontaktet af en grædefærdig Mille, der berettede at Gary var kommet til skade ved hasen på folden og efter meget grundige undersøgelser, røntgen osv, måtte hun tage beslutningen at aflive ham – dyrlægerne mente ikke det ville kunne blive godt at prøve at operere og ville desuden uden sikkert resultat give ham mange ugers boksro, noget som er svært at byde et ungdyr.

Dankirkeby Gary Grant marts 19

—oo0oo—

PENNAL DREAMMAKER

Welsh Cob Hingst

Pennal Welsh Guard x Gwenllan Betsan Mair e.Gwenllan Sam

2013 – 2018

Det var med stor glæde Dreammaker ankom til Danmark i december 2013 og både jeg og avler Dai Harries fra Pennal Stud så frem til hvad han ville udvikle sig til, idet han var linjeavlet på legendariske Gwenllan Brynmor, idet hans mor var helsøster til G.Brynmor og denne var også farfar til ham. Han voksede og voksede op af og var ved aflivning i august 2018 160+ i stg, så en stor “fætter højben”, med med meget ben at sætte bredde på og han ville have endt med at være “enorm”, hvis ikke han havde måtte herfra. Han havde på et tidspunkt pådraget sig en skade på øverste nakkehvirvel – et brud, som vi fik konstateret ved røntgen i 2016 og som tiden gik, kunne vi se han fik flere og flere problemer med at gennemføre bedækninger og som brugsdyr var han helt udelukket og derfor måtte beslutningen tages. Det var med MEGET tungt hjerte han fik fred den 1 august, efter vi havde fået skannet 3 af vore hopper i fol til 2019. Han efterlader sig forhåbentlig derfor 6 skønne afkom ialt.  

IMG_8164 16976962_10209733556389463_1926240638_n IMG_5967 IMG_6718DM 31120735_1778714005540836_1450943809832852018_n IMG_6803DM hoved

—oo0oo—

DANKIRKEBYS LADY in RED

Welsh part bred

Brimstone Dylan WCH 18 x Karell Nyberg e. Menai Magic Prophet WD

2015 – 

Lady startede sit liv med som føl at blive youngstock Champion Reserve WSPB på Internationalt Show, Vilhelmsborg – Danmark i 2015. Hun blev solgt til Mikala som ridepony i sommeren 2018 og vi ønsker dem alt mulig held og lykke sammen.

IMG_6321 IMG_9516 ladyiws

—oo0oo—

GWENLLAN SABRINA

Welsh Cob – Sec.D

Dimbeth Sion x Gwenllan Sulwen e. Horeb Euros

1998 – 2017

Sabrina har ikke haft det nemmeste liv, idet hun først kom i hænder som 8 årig og frem til Pauline Jones køber hende i 2007 havde hun fået ny ejer en gang årligt – jeg køber hende i 2012 og får hende til Danmark i august 2013, da hun er blevet bedækket inden afgang.

Kommer til at elske hende utroligt højt for hendes blide sind, for selv om hun er bange og sky, er hun aldrig farlig eller hysterisk og vi når inden hendes død at komme så tæt på hinanden at jeg nemt kan få fat i hende, røre ved hende og hun kan trækkes alle steder – det var STORT, taget i betragtning af hendes frygt og hvert lille skridt, føltes som kvantespring og store sejre – min sorg er så stor over at have været nødt til at “give slip” på hende fredag den. 8/9 til en akut tarmslyng…. vil bære hende i mit hjerte for evigt – flyv frit gamle tøs

Lige inden hendes bortgang får jeg lov til at importere en datter af hende fra Wales og med hendes anden datter her på stedet, er det lidt en trøst <3

21552392_1797194710310249_685743139_n Sabrina IMG_5491Sabrina

–ooOoo–

DANKIRKEBYS SOLO

Welsh Cob – Sec.D

2015 – 2019

(Taraco Fabio x Gwenllan Sabrina e. Dimbeth Sion)

IMG_5556

Tilhørte Signe Bering, men var opstaldet her hele sit korte liv – døde af stivkrampe :o(, – alle vaccinationer overholdt.

–ooOoo–

GRIBSVADS DARIO

Welsh pony af Cob type – sec. C

2012 –

(Parvadean The Gigolo  x Gribsvads Musie e. Parcybedw Boy George)

Idadariofun

Overdraget til vores staldpige Ida i gave, da han var to år gammel – han bliver her foreløbig som opstalder og er elsket højt 🙂 – han har en profil under “Bonus ponyer”, hvor han kan følges, ligesom han kan følges via vores FB side.

–ooOoo–

DANKIRKEBYS GRIFFID

Welsh pony af Cob type

2013 –

Brimstone Dylan x Gribsvads Musie e. Parcybedw Boy George

Solgt som føl til Linda Schmidt og bevaret som hingst indtil videre.

–ooOoo–

KOKKEDALS MADEMOISELLE

Welsh pony af Cob type – Sec.C

2009 –

(Rytterbjergets Infinity x Bjørnstrup Madonna e. Parvadean Reaction)

Mie faldt for “Maddie” i 2011 og måtte eje hende – hun var kun 118 i stg,men var ekstremt godt gående og har derfor også vundet en del på showbanerne, som i Sverige, Bjälsjögaard hvor det blev til klassevinder,Guld og Senior Champion og Supreme Champion Sec.C – 22 point Roskilde Dyrskue og hun var så nem at omgåes – vi følte dog hun var lidt “spildt” her og valgte i 2015 at sælge hende – vi har en smule kontakt med hendes nye ejere i Jylland.

Hun har fået to afkom her på stutteriet, begge hopper og begge efter Brimstone Dylan:

  • Dankirkebys Magic Melodi – 2013
  • Dankirkebys Matinique – 2014

hn_waw5wgoirubp1gjgzdbttmxbf82vinsw_500_333 untitled21586045_1799337850095935_1544182740_n

–ooOoo–

KIRKEBYS DIXIE

Pinto /PIN647

1993 – 2015

Ukendt stambog

Dixie var kåret i dansk pintoavl og var sortbroget, ca 145 i stg og godheden selv. Blev købt til Mie efter hun mistede sin første pony Honey – ingen ved med sikkerhed hvor gammel hun var, men dyrlægen anslog hendes alder ud fra tænder mm, og derfor gik vi ud fra hun var ca 22 da hun måtte aflives i 2015 –  hun avlede sit dejlige sind videre til de føl hun nåede at få (avlet hos børnenes far prefix)

pinto-kirkebys-dixie 1898229_999400183423043_7657865604753934816_npinto-kirkebys-dixie1

–ooOoo–

DANKIRKEBYS GOLDEN ATHOS

Welsh pony af Cob type – Sec. C

2009 –

(Brimstone Dylan x Flevozichts Aniek e. Boreas Zeb NL)

Palomino med 4 sokker og blis, ca 125 cm i stg – han er lavet med en kombination af en Sec.C far og en Sec.A mor og således holder han kat.3 mål. Vi købte ham sammen med hans mor og solgte ham som 1 års, købte ham hjem igen som 3 års – hvorefter han blev solgt til en familie som børnepony, hvor han også blev vallak – tror dog han er på Fyn, men håber at komme i kontakt med hans ejere på et tidspunkt.

welsh-pony-af-cob-type-sec-c-dankirkebys-golden-athos

–ooOoo–

DANKIRKEBYS GABBIE

Welsh pony af Cob type – Sec.C

2013 –

(Brimstone Dylan x Gribsvads Musie e. Parcybedw Boy George)

Brun hoppe, solgt og senere eksporteret til Sverige, hvor vi håber at komme i kontakt med den familie der har købt hende. Hun har været udstillet et par gange, i 2013 blev hun bedste sec C føl på Fyns juni Show og til M&M Wintershow i 2014, stod hun 2/ med 42 p, så vi har været meget tilfredse med hendes resultater.

–ooOoo–

FLEVOZICHTS ANIEK 

Welsh Mountain – Sec.A

1992 – 2014

(Boreas Zeb x Rondeels Gardenia NL)

Anieksom var født i Holland, kom i vores varetægt i 2009 ved et tilfælde, da hun havde gået i stod med Dylan gennem et par år, hos et par fyre i Førslev – hun havde ved overtagelse et hingsteføl ved siden, som vi fik registreret. Aniek trivedes dog ikke godt hos os og efter en periode blev vi enige om at prøve at lade hende komme ud i en familie med en mindre pige og der gik ikke længe førend vi dårligt kunne kende hende – hun tog på og stortrivedes, så beslutning var den rigtige – hun fik nogle rigtigt gode år, før benene ikke kunne mere i 2014.

aneik20med20føl202008aniek

–ooOoo–

RENVARG ROSE

Welsh pony af Cob type – Sec.C

2004 –

(Synod Reason x Ashgrove Ruth e. Persie Renown)

Importeret til Danmark fra avler i 2010, hun lavede 2 afkom hos os, det ene dog født ved ny ejer(8 dage efter ankomst) – solgt i 2013 til Maria, Stutteri Filoe.

rose2010 001

RENVARG ROSE afkom hos os.

DANKIRKEBYS FILOE FAITH

Welsh pony af Cob type – Sec.C

2013 –

(Brimstone Dylan x Renvarg Rose e.Synod Reason)

Født hos Stutteri Filoe, da hun overtog Rose 8 dage før foling. Som føl vandt Faith bla RESERVE BIS titlen på M&M for FUN, en stor præstation for et føl. Maria har siden solgt hende og jeg håber at det bliver muligt at følge hende fremover.

–ooOoo–

DANKIRKEBYS ROSE-A-LEE

Welsh pony af Cob type – Sec.C

2012 –

(Brimstone Dylan x Renvarg Rose e. Synod Reason)

Rosa-a-Lee, som vi kaldte hende havde vi nærmest opgivet – hun havde fra dag 1 af dårlig mave og vi kunne ikke finde løsningen på, hvordan vi kom det til livs og derfor blev hun foræret væk, men ordene at, hvis det ikke lykkedes dem at få styr på hendes mave, skulle hun aflives – kan se på hestenettet at hun bor ved Veksø nu.

welsh-pony-af-cob-type-sec-c-dankirkeby-rose-a-lee

–ooOoo–

GRIBSVADS ROSE

Welsh pony af Cob type – Sec.C

2007-2010

(Dorthealyst Typhoon x Persie Rumba e. Synod Ranger)

Købte Rose hos avler som 2 års, hun havde ikke prøvet ret meget og hun vekslede meget mellem gode dage, hvor man kunne gøre alt med hende og dårlige dage, hvor hun eksploderede – både pigerne og jeg prøvede på skift at håndtere hende og ingen af os fik bedring. Hun endte sit korte liv tragisk, da hun må nødaflives af en lokal jæger, da alle dyrlæger vi kontakter er for langt væk – hun er sprunget over bommen i trailer og fået begge bagben ind mellem de to bomme (har aldrig helt forstået hvordan det kunne lade sig gøre), men resultatet er at hun brækker begge bagben lige under hasen og må aflives hurtigst muligt – må erkende at det ikke har været min hofret at transportere ponyer i trailer siden.

G_Rose36795_147352488627821_6107478_n

DANKIRKEBYS KING DOT SURPRISE

Welsh partbred /WSPB

2007 –

(Brimstone Dylan x Karell Nyberg PIN)

Surprise var det hans navn siger, da hoppen var scannet til ikke at være ifol, da hun kun var 2 år på bedækningstidspunktet – men en morgen stod hans mor på folden med 8 ben, da den lille rødbrogede fyr stod og gemte sig bagved – siden fravænning har han været ved Kalundborg, på et “horsemannship Center” og de er meget glade for ham.

21741555_10213309176979675_1630210581_n 21741504_10213309176939674_1416475271_n 21741429_10213309177299683_650296378_n

–ooOoo–

KIRKEBYS LUCKY 

Pinto

2006 –

(Cappuccino-T x Kirkebys Dixie)

Lucky var Mies fremtidige ridepony, men hun mistede lidt tålmodigheden ved at han først skulle vokse op og han blev solgt 2 år gammel. I dag findes han i Terslev ved Haslev, hvor han både er køre -og ridepony.

21741750_10213309177259682_1829785204_n

–ooOoo–

BRIMSTONE POLLY

Welsh Cob – Sec.D

1995 – 2002 ca

(Horeb Harry Parry x Thorneyside Portrait e.Brynymor Welsh Magic)

Købt som 2 års i 1997 og importeret i 1998, hjalp hendes første føl til verden i 1999, hvorefter hun i sensommeren 99 sælges pga vores skilsmisse – Marianne køber hende og føllet Princess, får et enkelt føl mere på hende, før hun mister hende til en tarmsygdom.

BRIMSTONE POLLY afkom hos os.

DANKIRKEBYS PRINCESS

Welsh Cob – Sec.D

1999 –

(Thorneyside The Toff x Brimstone Polly e. Horeb Harry Parry)

Hjælper Princess til verden en nat i 1999 og har med hende at gøre frem til min fraflytning i juli 99, herefter sælges hun sammen med Polly og jeg tror i mange år hun er død af samme sygdom, som sin mor. Min glæde er derfor stor da jeg får en henvendelse fra Ann Marie, som fortæller mig at hun har haft hende i mange år og at hun står ved St.Merløse, så ikke ret langt fra hvor jeg bor i Ringsted. Ann Marie havde advaret mig om at hun er sky over for fremmede og da både mine døtre og jeg står foran indhegningen holder hun afstand – pigerne træder lidt tilbage og så får jeg lov til at hilse på Princess – wauw, det var som at se ind i hendes mors øjne – et helt specielt øjeblik.

princess princess2004 001

(mit møde med Princess i 2013 & Ann Marie og Princess)

–ooOoo–

GRISTHILLS FENSTAR

Welsh Cob – Sec.D

kaldet Jesse efter avler Jesse Penfold, Gristhills Stud.

1992 – 2011

(Synod Reflection x Gornoeth Derwena e. Derwen Rosinas Last)

Købte Jesse som 3 års, da jeg var på Brimstone Stud for at købe en Cob, planen(og aftalen hjemmfra) var en hoppe, men jeg faldt for det frække blik i hans øjne og måtte eje ham – skønnere hingst af sind kan næppe findes, han var på alle måder en ener og jeg elskede ham højt, men der kunne ikke blive enighed om at jeg tog ham med (sammen med Bess), da vi blev skilt i 99 og jeg måtte efterlade ham – det jeg så ved er at han bliver solgt i ca 2001 til en familie, som har ham resten af hans tid og han dør af kolik i ca.2011.

Jesse1996 001 jessie97 001

–ooOoo–

NOENT CHARMING BESS

Welsh Cob – Sec.D

1985 – ca.2010

(Nebo Dafydd x Betty Gwennog e. Chancerie King Flyer)

Købte Bess hos Brimstone Stud i 1994, så hun kunne følges hjem med vores cobhingst. Bess var gude smuk – elskede hendes type – og min skuffelse var stor, da Steen valgte at sælge hende til anden side ved vores bodeling end a lade mig tage hende med ved fraflytning. Bess fik bla 23 p på Roskilde dyrskue og blev kåret i 1.klasse, med beskrivelsen “excelent” og på internationalt Show i Göteborg 1998, stod hun nr.5/22 i en meget stærk hoppeklasse. Hun avlede 5 afkom hos os – alle hingste.

Bess1999 001 besskåring 001 Bess1998 001 Bessinternationalt1998 001

NOENT CHARMING BESS afkom hos os.

DANKIRKEBY THE BOSS

Welsh Cob – Sec.D

1996 – ?

(Gristhills Fenstar x Noent Charming Bess)

Boss var brun med sokker og blis, blev solgt til en lokal dame og hvor han sidenhen havbede har jeg aldrig fundet ud af, desværre.

DANKIRKEBYS ICON

Welsh Cob – Sec.D

1997 – 2017

(Gristhills Fenstar x Noent Charmng Bess)

Icon blev solgt i 2000 og kastereret – hvorefter han startede sin karriere som ride dyr, han har klaret sig superfint på dressurbanerne i Danmark og blev siden eksporteret til Finland, hvor han stadig er – vi har gennem de senere år modtaget hilsner fra hans finske ejere og det er så dejligt 🙂 han er gået på pension fra konkurrence banerne og bruges nu bare til hyggeridning – fik meddelelse om hans bortgang i 2017.

welsh-cob-sec-d-dankirkeby-icon---solgt Icon sommer 2014 dankirkeby_icon010809tu2 dankirkeby_icon0707st 14632818_1457362584278379_2262913461850589406_n

DANKIRKEBYS BOXER

Welsh Cob – Sec.D

1999 –

(Gristhills Fenstar x Noent Charming Bess)

Boxer er endt hos Charlotte Brix på Stevns, hvor han er højt elsket – brun vallak med blis 🙂

dankirkebyboxer 001 boxer2 boxer1

–ooOoo–

DYNAMITE CHARKO

Welsh Cob – Sec.D

1992 – ?

Twyford Dane x Dynamite Shila e.Dyfnog Valiant

Charko købte jeg som 1 års plag og havde ham til sensommeren 1994, hvor jeg fik en henvendelse fra en herre, der spurgte om jeg ville sælge ham, da han havde en hjemme med de samme aftegn mm og ville lave et kørespand af dem – han havde set ham på Roskilde dyrskue, hvor han gac os mange klapsalver og grin, da han lagde sig ned midt i ringen foran dommeren og “spillede”død 🙂 tossede pony.

Charko1994 001

–ooOoo–

BRWMSTAN MODELS LAST

Welsh Mountain – Sec.A

1996 – 2001

Crossways Welsh Model x Cascob Delyn e.Penual Mark

Købt som 2 års hos avler og importeret til DK i 1998, som afløser for vores gamle avlshingst – han var ud af gode showlinjer, med bla den legendariske Penual Mark som morfar og solgt som ride pony i 2000 og kastereres samme år. Dør af tarmslyng i 2001.

model1998 001

–ooOoo–

BRWMSTAN WENDY

Welsh Mountain – Sec.A

1995 – ?

Crossways Rebel x Botvyle Silver e. Crossways Bunter

Dun hoppe – købt hos avler i 1997 – Importeret til Danmark i 1998, hvor hun foler sit første føl hos os i 1999. Hun sælges til Maja Guldberg i 1999 med føllet William ved siden og så vidt jeg ved har hun været hos Maja siden.

BRWMSTAN WENDY afkom hos os:

DANKIRKEBYS WILLIAM

Welsh Mountain – Sec.A

1999 – 2017

William kom med sin mor til Førslev lidt uden for Haslev i 1999 – sælges ved fravænning, men kommer retur til Maja, hvor nabofamilien køber ham og har ham resten af hans liv – her har han fungeret som børnenes pony og gjort det til UG – har de senere år været i kontakt med Marie og familien via FB og har derfor kunnet følge ham – fantastisk når man som avler kan få lov til det – tak 🙂

dankirkebyWilliam

–ooOoo–

RÆVESKIFTETS HONEY BEE

Welsh Mountain – Sec.A

WM 907

1995 – 2005

Springbourne Herian x Ræveskiftets Honey Suckle e.Coed Coch Helgi

Palomino hoppe, 4 sokker og blis – fantastisk godt gående, kåret i 1999, II.A – købt som 2 års hos en lokal hestehandler og blev ved vores skilsmisse vores datter Mies ridepony – hun var meget glad for Honey og var helt knust, da hun må aflives pga en svulst i hjernen.

Honey23p1998 001 Honeyogmie2 001

RÆVESKIFTETS HONEY BEE afkom hos os:

STENDYSSENS HONEY KISS

Welsh Mountain – Sec.A

1999-1999

Orvington Remus x Ræveskiftets Honey Bee

Stendyssens Honey Kiss (livmoder var lejet ud til stutteri Stendyssen) – da føllet fødes er hun meget svag og dør faktisk i vores arme – vi kæmper og giver bla “mund til mund” og hoppeføllet kommer på benene, desværre dør hun som 4 måneders af at få benene ud gennem et vindue i stalden og må aflives.

Honeysføl 001

–ooOoo–

KIRKEBYS HOPEFUL

Welsh Mountain – Sec.A

2001 – ?

Orvington Remus x Ræveskiftets Honey Bee

Kirkebys Hopefull e. Orvington Remus – dette hingsteføl ved jeg ikke meget om ud over at den kastereres.

–ooOoo–

RÆVESKIFTETS LADYBIRD

Welsh Mountain – Sec.A

WM 833

1993 – ?

Baledon Crackerjack x Ræveskiftets Polyana e.Gredington Aneirin

Skimmel hoppe, købt fra avler i 1995 og blev straks Suzis yngling og hun kunne få Lady til ALT og hun var højt elsket, dog ikke med det store”fut” i, så hun var en fantastisk begynder pony for vores børn. Kåret i 1996 i II.B – solgt sammen med sit sidst føl ved siden i 1999.

Ladyogmosquito 001 leadingreinsuzilady 001 Leadingrein98 001 suzimikemeadowshow98 001

RÆVESKIFTETS LADYBIRD afkom født hos os

KIRKEBYS SPIDER

Welsh Mountain – Sec.A

1997 – ?

Hingst, brun – solgt ved fravænning – har dog ingen anelse om hvor han er idag.

KirkebysSpider 001

–ooOoo–

KIRKEBYS BUTTERFLY

welsh Mountain – Sec.A

WM 964

1998 – 2010

Skimmel hoppe, som Suzi hjalp til verden en eftermiddag, da hun var 6 år gammel og selvfølgelig fik hun ponyen – også da hun var efter hendes yngling “lady” – Suzi jar haft mange rigtigt gode stunder med sin Butterfly og sorgen var stor da hun 2 måneder før foling døde i 2010 – hun fik 2 afkom – i 2006, Kirkebys Butterboat e. Bengad Rustling Grass og i 2008, Butterscots e.Brimstone Dylan

Butterfly2002 001 Suziogbutterfly1 001

–ooOoo–

KIRKEBYS MOSQUITO (LOTTE)

Welsh Mountain – Sec.A

1999 – ?

Lacy Nico x Ræveskiftets Ladybird

Skimmel hoppe, solgt sammen med Lady i 1999 – har ikke kunnet finde info om hvor hun befinder sig, ud over hun har fået et enkelt afkom ved en partbred hingst.

Ladyogmosquito 001

–ooOoo–

RÆVESKIFTETS PEPPERMINT

Welsh Mountain – Sec-A

WM 650

1984 –  ?

(Gredinton Aneirin x Gainsborough Pastorella e.Coed Coch Socyn)

Peppermint købte jeg af en lokal avler i 1992, ifolet Brosmi Duke. Hun var kåret i II.B, men en super sød hoppe at håndtere og da man ikke på dette tidspunkt var så meget inde i bedømmelsen for avlen, i mine øjne, supersmuk palomino med sølvfarvet man og hale, 4 sokker og blis – hun blev solgt fra os i 1997, sammen med føllet Fazermint.

peppermintdonsirsk95 001 peppeogdonsirsk95 001

På billederne rides Pegasus Donsi og Ræveskiftets Peppermint i Roskilde kvadrillien i 1995

RÆVESKIFTETS PEPPERMINT afkom  født hos os:

KIRKEBYS RAIDER

Welsh Mountain – Sec.A

1993 – ?

Brosmi Duke x Ræveskiftets Peppermint

Hingst, palomino med blis og 4 høje sokker – solgt da han var 6 måneder gammel og har kun set ham en gang siden til plagskue på Dorthealyst, da han er 2 år gammel

peppeograider93 001Raider1993 001

–ooOoo–

KIRKEBYS N.H.YANKIE

Welsh Mountain – Sec.A

1994 – ?

Pegasus Donsi x Ræveskiftets Peppermint

Dun med blis og 4 sokker, sælges da han er 3 år gammel til en lokal dame, som sælger ham videre ret kort tid efter og siden har jeg ikke kunnet finde info om ham

–ooOoo–

KIRKEBYS KITKAT

Welsh Mountain – Sec.A

1995 –

Pegasus Donsi x Ræveskiftets Peppermint

Dun hoppe, med blis og 3 sokker – sælges til børnenes onkel og tante som 3 års og får her et enkelt afkom efter Bengad Rustling Grass : Kirkebys Tiny GeeGee, føllet sælges fra og Kitkat har herefter haft et liv som børnepony hos et par andre avlere – d.d i 2017 er hun stadig den allerbedste børnepony og jeg følger hende lidt fra sidelinjen.

kitkat1999 001 18198246_10212925884847691_1398295547077374473_nwelsh-mountain-sec-a-kirkebys-kitkat1

(Billeder er henholdvis som 3 års og i 2017)

–ooOoo–

KIRKEBYS CRISPI

Welsh Mountain – Sec.A

1996 –

Pegasus Donsi x Ræveskiftets Peppermint

Palomino hingst/vallak med høje sokker og blis – solgt som 2 års til en familie ved Rønnede – endt som springpony i Sverige, hvor han har været siden 2006 og så vidt vides stadig er i live d.d i 2017

21584849_1115323681833207_1096113430_n 21553159_1115323645166544_515587545_n 21553009_1115323665166542_888536572_n

–ooOoo–

KIRKEBYS FAZERMINT

Welsh Mountain – Sec.A

1996 – ?

Pegasus Donsi x Ræveskiftets Peppermint

Palomino hingst med blis og 4 sokker, sælges som “pakke” i 1997, sammen med Peppermint tilbage til området omkring “Ræveskiftet” i Hornbæk – hvor han ender henne ved jeg ikke – har ikke kunnet finde nogen info om ham.

peppeogfazermint 001

–ooOoo–

PEGASUS DONSI

Welsh Mountain – Sec.A

WMH 82

(Maglehøj Don Juan x Ræveskiftets Bussi e.Gredinton Aneirin)

1981 – 2008

Welsh Mountain Hingst og grunden til jeg endte som avler af Welsh racen. Fik i 1991 tilbud om at købe Donsi efter hans ophold på landbohøjskolen, hvor han havde fungeret som teaser hingst i et par år. De første år vi havde ham ville han ikke bedække nogen, men han fik selvtilliden tilbage og vi brugte ham frem til 2002, hvor han tog med Jens hjem til vestsjælland og hans hoppe – der gik han til sin død i 2008. Donsi var en fantastisk herre og vi havde mange gode stunder med ham og han opnåede 24 p på roskilde dyreskue, sølv i Sverige, blev redet i kvadrillien på Roskilde og kunne køres ligeså.

  Donsi1996 001 donsi1994 001

–ooOoo–

HARVEST COCO

Welsh Mountain – Sec.A

1990 – 1995

(Revels Coco x )

Welsh Mountain og halvbror til Devil og de hyggede de to drenge – han blev solgt  i 1993 og kastereret – døde af tarmslyng i 1995.

–ooOoo–

BAYARDS LITTLE DEVIL

Welsh Mountain – Sec.A

1990 –

(Revel Coco x Scarlet Bigwig Kitty e:Brosmi Duke)

Min første Welsh Mountain pony, som jeg fik forærende da jeg savnede noget at nusse med, efter at have solgt Cherie. Han blev solgt som 3 års og kastereret, havde herefter forskellige ejere og har hele vejen igennem været en super børnepony – han endte sine dage i nordsjælland hos stutteri Højbjerg, som familiens børnepony.

devil90 001devilsilver

–ooOoo–

SPIRE APPEAL xx

1988 – ?

Mas Media xx –

Engelsk fuldblod – kåret DV /DS 11743

Købt i 1992, som ridedyr . men fik ikke brugt hende så meget, som det kunne ønskes, desuden var hun kun redet som banehest da jeg fik hende og det gav en masse udfordringer i form af at hun kun kunne håndtere at man steg på hende, ved at “få et ben”, satte man foden i stigbøjlen, smed hun sig bagover – hun led kraftigt af klaustofobi og kunne derfor i starten ikke stå bundet op på staldgangen, i en trailer og lign. – hun var ikke rigtigt vant til trafik og var i det hele taget meget nervøs…- Steen brugt mange timer på at vænne hende til alt muligt og min staldhjælper Rikke red en del på hende – selv blev jeg aldrig rigtigt glad for hende som ridedyr. Hun var ca 165 i stg. Hun fik 1 enkelt afkom hos os. Vi kårede hende i DV i 1994 og jeg kan se at hun har avlet flere afkom senere – vi satte hende ifol med oldenburger hingsten Cæsar, til foling i 1995, men hun blev solgt inden foling, vinter 95.

Tilde1993 001 tildeogwendy 001

KIRKEBYS CHILD of THE WIND

1994 – ?

engelsk fuldblod/begge forældre kåret i DV

Temple WInd xx – Spire Appreal xx e. Mas Media xx

Windy1994 001

Windy blev solgt sammen med sin mor i vinteren 95, har aldrig fundet ud af hvad der blev af hende sidenhen.

–ooOoo–

CHERIE

1985 – ?

DV

May Sherif x

160 cm, sort DV hoppe, købte hende som 3 års, helt rå og det kostede nogle knubs at tæmme hende, men hun endte med at være en sød hest. Hun blev solgt i 1989 da jeg ventede det første barn, ved dog ikke hvor hun endte henne – hun blev kåret i DV´s forregister.

Cherie 001

 –ooOoo–

PINTO

1977 – 2005

IMG_4885

Blandingspony

Ca 135 cm, han var en rødbroget blandingsvallak og en fantastisk pony, han blev solgt i 1987 til Marianne, som har ham resten af hans liv.