Dankirkeby Bromley Vanilla Model

Synod Robbie George x Fronarth Modern Maid e. Ebbw Victor

Vanilla er stutteriets første afkom efter kombinationen af Synod Robbie George og Fronarth Modern Maid og vi glæder os meget til at følge hendes udvikling.

Vanillas far Synod Robbie George er lavet på hvad Synod Stutteriet selv kalder “den gode kombi” af Kallistalogde Gold Rush og hopper efter Synod Remington. Kallistalogde Gold Rush er ikke selv kendt i “show regi”, men Gold Rush er lavet på Trevallion Jumping Jack Flash og går derved tilbage til Trevallion Flash Jack og derved rummer “tavlen” navne somTyhen Comet, Tyngwndwin Cream Boy og farfars mor er Trevallion Pearl, lavet på Cippyn Real magic og Tapton Rachel. Tapton Rachel går igen som mor til “Gold Rush´s morfar Trevallion President Dino og Synod Robbie George´s mor Synod Rock Crystal er linjeavlet på Nebo Black Magic og bærer derfor blod efter Pentre Eiddwen Comet, som i eget navn har vundet den eftertragtede “George Prince of Wales Cup” i både 1951-1956 og 4 hingste championater på Royal Welsh Show i 1953-1957-1958-1959 og hans afkom er blandt de mest vindende i flere generationer.Hans far er Synod Robbie George, som ud over at være velgående, også er den sødeste hingst vi har haft på matriklen at håndtere.

Fronarth Modern Maid er lavet på en “perlerække” af Royal Welsh vindere og hoppe linjen hun er lavet på må siges at være utroligt stærk. Hendes mor Fronarth Model Lady har vundet Royal welsh hoppeklassen 4 gange og vundet det ypperste inden for vores race “George Prince of Wales Cup” en enkel gang, ligesom også mormor Fronarth Welsh Model har og mormor har desuden vundet Royal Welsh hoppeklassen 6 gange.

Morfar Ebbw Victor er en legende inden for avlen og betegnes som en af de helt store profiler og morfar Derwen Desert Express er også en hingst som har bidraget med meget positivt til cob avlen gennem mange år.