Cwmesgair Destiny

Gwynfaes Culhwch x Gwenllan Sabrina

Destiny stamtavle4-ledet

f. 2010

Hendes far Gwynfaes Culhwch, er næsten en legende inden for Welsh Cob avlen, hvor han selv har haft succes i show ringen, men mest af alt for den kæmpe succes mange af hans afkom har haft og stadig har, som til Royal Welsh i 2019, hvor hans datter Perthog Gwenan Mai vandt den prestigefyldte “George Prince of Wales Cup”, skarpt forfulgt af sine to halvbrødre efter Gwynfaes Culhwch, Gwynfaes Seren Wledig og Gwynfaes Cyleddon Wledig.

Destinys mor Gwenllan Sabrina er lavet på gamle traditionsrige coblinjer – meget “oldfashion”, men morfar Dimbeth Sion har som eneste hingst i det prestigefyldte show Royal Welsh vundet champion titlen “in hand”, “driven” og “ridden”, så bestemt også gode brugslinjer indblandet.

Destiny er lavet på ren cob blod, men er efter måling i foråret 2017, blevet registreret til Sec.C, da hun måler 137 cm. Dette gør hende særdeles attraktiv idet vi kan benytte hende med flere hingste, hun kan via sin registrering avle ren Sec. C og via sine blodlinjer, som jo er ren Cob, benyttes som Cob hoppe.

Samtidig kommer hun fra en avler, hvor hun er redet og har startet M&M klasser under rytter og har et fantastisk temperament. 

Hun har dog ikke det store Showgen, for hun er ikke nem at “hidse op” til at vise sig, selv om hun faktisk godt kan, men hun er nem og behagelig i omgang, så hun vil sandsynligvis komme til at fungere her, primært som avlehoppe.

Hun fik i 2019 sit første afkom i DK, Dankirkeby Daffyd efter sec C hingsten Brimstone Dylan.

Hun er ifolet Synod Robbie George til 2022.

M og M Christmas Show 2018

Internationalt Show Ermelo 2017