Brimstone Dylan

Oakvale Rhidian x Brynmair Doli e. Mabnesscliffe Survivor

født 1999 hos avler Mrs. S.Russell

Kåret 1.klasse

Sølv & Bronze medaljehingst

Licens fra WPCS

Dylans show resultater taler for sig selv

Han blev i 2018 kåret i 1.klasse fløj, 19 år gammel, med beskrivelsen: Velholdt maskulin hingst af særdeles god type, excellent hoved og forpart, ret god bagpart, lidt fine, men rene og tørre lemmer. Særdeles god og korrekt skridt, Særdeles god og jordvindende fri trav Særdeles god, velafbalanceret galop – fuldt op af karakterene 9 for type, samt 9 for skridt, trav og galop og en helhed på 9.

Han gør altid sit bedste i Showringen og skuffer aldrig ved at ikke at yde det han kan og med årene er han ligefrem begyndt at nyde at være med i byen, men man mærker tydeligt hans glæde, når han træder ud af traileren hjemme – ude godt, men hjemme er allerbedst.

Det er også historien om en hingst, der ved et tilfælde landede i Danmark og som kom til at betyde rigtigt meget for mig (Malene), idet jeg fik ham i fødselsdagsgave af avler, da han er født det år, jeg blev 30 år og han blev derved min første sec C. Da han var 3 ændrede min livssituation sig til, at jeg så mig nødsaget til at låne ham ud, så han fik en lidt omskiftelig tilværelse de næste 6 år af sit liv – for et var at låne ham ud, noget andet at skille sig af med ham, for man sælger jo ikke en gave. Langt om længe kom den dag, hvor kunne han komme tilbage til mig, men det har givet ham nogle ar på sjælen, at leve et normadeliv og derfor er han ekstra følsom for at komme hjem – det prægede ham særdeles meget i starten, da vi begyndte at tage ham med i byen i 2013, men efter han har prøvet det en del og fundet ud af, at han nok skal komme hjem, går det bedre.

Men helt sikkert er det, at han bliver her resten af hans dage – forhåbentligt rigtigt mange år endnu, for jeg nyder dagligt at se ham i stalden eller på folden, vi har jo begge vores små særheder, men de værste kanter er slebet af efterhånden <3

billedet hedder “os i blå tern”

St.Hestedag 2019 Supreme Champion Sec C, samt hingstechampion sec C

MogM f. FUN 2019

Veteran Champion

Kåring 2018

Kåringens Bedste Hingst

Supreme Champion Reserve Sec.C

Hingste Champion sec C

St.Hestedag 2017 SUPREME CHAMPION Sec.C

HingsteShow 2016 Best in Show

Internationalt Show Danmark 2015, nr 2 i klassen efter Springfield Dot Com.

og mange flere resultater