Dankirkebys Zoe SOLGT

Zoe skal fremover fungere som ride, avls og Show hoppe hos Gasemosegaard Horses — vi glæder os til at se hvad I kan få ud af denne skønne hoppe og til at følge jer på sidelinjen.

billeder fra april 2024
billede fra 2022

Pennal Dreammaker x Dankirkebys Sadie

F. 20.03.2019

Dankirkebys Zoe´stamtavle4-ledet

Tankerne bag ponyen: Zoe blev “planlagt/ønsketænkt” allerede i 2012, idet jeg nævnte for Dai på Pennal, at jeg virkeligt godt kunne ønske mig et føl med kombinationen Pennal Welsh Guard og Gwenllan Betsan Mair, idet Welsh Guard er e. Gwenllan Brynmor, som er helbror til Gwenllan Betsan Mair. Således er farfar og mor lavet på Gwenllan Sam, som er ud af den meget smukke og stort vindende Gwenllan Sali – Sali er lavet på en kombinationen af Menai Sparkling Comet og Gwenllan Shan.

Samtidig med det, havde jeg købt Zoe´s mormor Gwenllan Sabrina i 2012 og fik hende ifolet i Wales med Gwynfaes Matholwch e. Gwynfaes Culhwch i 2013 lige inden hun kom til Danmark. Mormor til vores Zoe er Gwenllan Sulwen, som er lavet på en kombination af den særdeles velgående Horeb Euros og Gwenllan Shan, derfor er G.Sali og G.Sulwen halvsøstre. 

Gwynfaes Culhwch e. Crugybar Mabon Mai alene er en levende legende inden for welsh Cob avlen, idet han har vundet sire rating utallige gange og senest i 2019 triumferede hans afkom med at have hele 3 ud af 4 i oprangeringen til den eftertragtede “Prince of Wales Cup”. Gwynfaes Culhwch er som skrevet efter Crugybar Mabon Mai og han findes ligeledes i moderlinjen på Zoe´s far Pennal Welsh Guard.

Vi har virkeligt følt os heldige gennem hele denne process, dels at det lykkedes at få et hoppeføl efter Sabrina her i DK og samtidig at vi fik lov til at købe Pennal Dreammaker, som til alt held var et hingsteføl og når man så har måttet sige farvel i utide til Dreammaker og så få ønskedrømmen efter ham i en hoppe, der kan tage arven op, så må man knibe sig lidt i armen og smile stort.

Zoe er som alle andre afkom efter Dreammaker langsom, idet de bruger deres første leveår på at gro op og op og op, før de sætter bredde, men hun begynder så småt at tage form og hendes bevægelse er fantastisk med en super haseaktion, så det tegner godt – hun skal bare have tid …. ,massere af tid.